זהו, התקנתי לינוקס

טוב, אחרי התלבטות של חודשים החלטתי להתקין לינוקס על המחשב (אובונטו, אם ממש מעניין אתכם).

זו אומנם לא הפגישה הראשונה שלי עם לינוקס, כבר השתמשתי באובונטו בצורות שונות, מכונה וירטואלית, לייב סידי, מחשבים ישנים, אבל לבסוף התקנתי על המחשב העיקרי שלי בצד מערכת החלונות.

מה שעיקב אותי ומנע ממני להתקין היה מחסור בזכרון בדיסק הקשיח. שבוע שעבר השגתי דיסק קשיח נוסף (קצת ישן) ואחרי שחיברתי אותו (הסתבך כהוגן) התקנתי עליו את אובונטו.
כרגע ההתרשמות שלי טובה, למרות שיש כל מיני בעיות אבל אני אנסה לפתור אותן, מה שאומר שבזמן הקרוב יתפרסמו כל מיני הסברים על אובונטו ומדריכים לשימוש. אני מתנצל מראש בפני המשתמשים במערכות הפעלה אחרות שמבקרים בבלוג (80% לפי נתוני הסטיסטיקה)  אבל אוליהקריאה תגרום לכם לנסות גם את לינוקס.

קטגוריה: מחשבים  תגיות: ,
אתה יכול לעקוב אחר כל התגובות לרשומה זו דרך הזנת RSS 2.0.באפשרותך להשאיר תגובה, או לשלוח טראקבק מהאתר שלך.
7 תגובות
  1. פלי Unknow Browser Unknow Os אומר:

    :) ברוך הבא ^___^

    מזל טוב ;)

  2. kde4 Unknow Browser Unknow Os אומר:

    כדאי להתקין עליו שולחן עבודה kde4 כמובן בתנאי שמשאבי המערכת מאפשרים זאת , הרבה יותר ידידותי למשתמש

  3. חתול Unknow Browser Unknow Os אומר:

    kde4, אני מעדיף את גנום. ולמה אתה לא מזדהה אני לא עושה כלום למגיבים אצלי.

  4. יחזקאל Unknow Browser Unknow Os אומר:

    גם אני מאוד מתרשם מלינוקס. אחד הדברים שקנה אותי זה מנהל החבילות, מקום אחד מרוכז כדי להתקין כמעט כל מה שבא לך, להוריד אוטומטית מה שצריך וכו'.

  5. el.il Unknow Browser Unknow Os אומר:

    יש בלינוקס המון יתרונות על פני Windows, בעיקר אם אתה מפתח אתרים, השילוב של הSFTP בתוך מנהל הקבצים, וההדגשה בgedit הופכת את הכל ליותר קל. גם למי שמפתח סקריפטים לינוקס טובה יותר מWindows, כי bash הרבה יותר חזק מbatch.
    ולמי שמתגעגע לתוכנות מסביבת Windows, שיתקין Wine. הוא מריץ המון תוכנות שאין להם תחליפים בלינוקס (משחקים לדוגמה) בצורה סבירה+

    חתול: גם אני מעדיף את גנום. הוא מאוד מאוד נוח, הרבה יותר מWindows. ראיתי צילומי מסך של KDE, נראה כמו חיקוי עלוב לWindows, וראיתי צילמוי מסך של XFCE, נראה כמו חיקוי עלוב לגנום.

    יחזקאל:
    גם אני חושב ככה.

  6. אליהו52 Unknow Browser Unknow Os אומר:

    מזל טוב וברוך הבא!

    גם אני מעדיף גנום. בנוסף, למשתמשי לשון הקודש שביננו, לKDE4 אין תרגום לעברית.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*